Powered By Blogger

luni, 21 decembrie 2009

L-am vazut pe Mos Craciun


Nu,nu am innebunit, încă nu am vedenii...dar da, cred în Moş Crăciun, atat timp cat în fiecare an găsesc si aşez daruri sub brad.
Azi am avut treaba prin oraş, am încercat din răsputeri sa scap de aglomeraţie dar în cele din urma, pe o straduta m-am blocat. Este pentru prima data cand ma bucur...În fata unei curţi, un bărbat în etate, curata cu o lopata zăpadă din fata porţii. Un bărbat plinut, îmbrăcat în pantaloni roşii cu bretele si o cămaşă în carori albastre. Avea barbă medie, deasă si albă ca laptele, obrajii roşii de frig si durdulii, ochii albaştri si parul la fel de alb precum barba. L-am claxonat, s-a uitat la mine si cand a văzut ca las geamul jos, a inceput sa rada amuzat. Îmi venea sa sar din maşina si sa-l imbratisez si cu un zambet larg i-am spus ca seamana cu Moş Crăciun. Mi-a zambit incantat si cu o voce tare blanda si prietenoasa mi-a spus; "Ho, ho dar eu chiar sunt un Moş Crăciun".
Apoi coloana din fata mea a pornit. Mult timp l-am privit prin oglinda retrovizoare si nu-mi puteam sterge zambetul tamp de pe buze.
Ti-am spus eu ca am parte numai de intamplari fericite...

P.S. imi pare tare rau ca nu aveam aparatul de fotografiat la mine...cine stie, poate cu alta ocazie.

8 comentarii:

Unknown spunea...

Ma bucur ca ai parte doar de intamplari fericite si sper ca in anul 2010 sa fii mai fericita decat in 2009, si mai putin fericita decat in 2011.
Cred ca fiecare din noi tot spera sa se intalneasca cu Mos Craciun, tu esti o fericita pentru ca ai reusit sa-l vezi, asta nu se intampla in fiecare an, desi ii simti prezenta de fiecare Craciun.
Sarbatori fericite!
Emilia

Sorana Darclee spunea...

Iti multumesc frumos Emilia.Iti doresc din tot sufletul sa ai parte numai de bucurii si momente incredibil de frumoase.Te pup si te mai astept pe blog.Sarbatori magice.

Anonim spunea...

ce dragutz,,,dar telefonul???cred ca erai prea fermecata de Mos Craciun...ca sa te mai gandesti la vreun mod de al fotografia...eu in locul tau as scrie repede o scrisoare si maine as merge din nou pe acea strada..poate l vei intalni din nou,si a,nu uita apratul de fotografiat!:P
kisses&Hugs

Sorana Darclee spunea...

da eram pur si simplu furata de moment.Tel,nu are rezolutie foarte buna si chiar nu mi-a trecut prin minte.Ajung des pe acea strada si cine stie poate o sa-l mai vad.

andrada spunea...

ce magic...inseamna ca esti cu adavarat o persoana magica si tu Sorana...nu oricine poate sal intalneasca pe Mos Craciun....cred ca teai nascut intro fericita...si o sati poarta noroc, pentru ca essti o persoana foarte buna si meriti tot binele de pe pamant, cu drag Andrada

PetrusEmanuelMihai spunea...

Hei Sorana cum e versul ala din videoclipul INIMA MEA,....

Ne-am iubit nebuni de.... ?

PetrusEmanuelMihai spunea...

Sorana dar Anemona pe unde e ? Mi-e cam dor de ea...o iubesc foarte mult.

Doar eu spunea...

Ştiam eu că eşti minunată :)