Powered By Blogger

luni, 21 septembrie 2009

Inelul cu diamant


Aşadar s-a dat startul celui mai controversat concurs al toamnei;INELUL CU DIAMANT sexy si rele.Zece vedete autohtone au intrat în competitia pentru cea mai ravnita bijuterie,un inel cu diamant in valoare de zece mii de euro.Sunt frumoase,adulate de bărbaţi dar trebuie sa intre în graţiile milionarului burlac, Claudiu Pătrascu,cunoscut ca fiind un bărbat foarte pretenţios.Claudiu este ajutat de către un juriu,cu sfaturi,ponturi dar si critici aduse celor zece vedete sexy si rele.În fiecare duminica,milionarul va trimite doua vedete către eliminare iar juriul va decide care dintre cele doua vedete părăseşte concursul.
Pe parcursul a şase săptămîni,veţi pătrunde în intimitatea vedetelor si o sa descoperiţi secretele lor cele mai ascunse dar si armele pe care le folosesc pentru a castiga inelul.Pe 1 noiembrie aflam împreuna care este vedeta pe al cărei deget va fi pus inelul cu diamant.
Staţi cu ochii pe noi!
P.S. O sa revin cu poze

4 comentarii:

Anonim spunea...

http://hardsingers.blogspot.com da linkul mai departe.merita

Anonim spunea...

A fost draguta emisiunea "Inelul cu diamant"...ti sa potrivit mult mai bine decat cealalta.....pe cand un nou proiect? Pupici....
O cunostinta;)

Sorana Darclee spunea...

Buna "o cunostinta" :) Ma bucur ca ti-a placut emisiunea.Un proiect nou in televiziune destul de curand.Sunt prinsa in foarte multe alte proiecte,extrem de frumoase dar si foarte grele pentru ca le fac pe cont propriu,cu o echipa fantastica de asistenti fara de care,recunosc,as fi pierduta.Te pup si eu si astept sa-mi mai scrii.

Anonim spunea...

Sunt sigura ca o sa reusesti tot ceea ce o sa-ti propui...esti o persoana ambitioasa si perseverenta.Te pup si spor!...
Aceeasi "cunostinta";)